Category Archives: Tatoveringer

tatoveringer af skorpioner

tatoveringer af skorpioner

Pin It

tatoveringer af skorpioner

tatoveringer af skorpioner. Skorpioner var og vil være en del af alle tider og kulturer af tatoveringer. Skorpionen er en arachnid magtfulde del af tatovering gennem historien. Det anses for en amulet i kroppen, gennem hvilke kulturer blev transmittere deres beskyttende betydning ihændehaveren, respekteret og frygtet af alle mænd.

tatoveringer af skorpioner

En anden betydning af skorpioner, er “forræderi”. Scorpions har en brod i halen, hvilket betragtes som fatal. Takket være sin brod, skorpioner angribe og forsvare, og repræsentere forræderi så let skjule og overraske deres bytte ved overraskelse. Når de angriber, så gør det i to trin, først bedøver deres bytte med en punktering og derefter anvender dem deres dødsstød.

tatoveringer af skorpioner

Scorpions var en del af den græske kultur, er dukket navngivet i Bibelen er repræsentative, selv i astrologi, tegn Skorpionen. Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 22. november er repræsenteret ved denne lille arachnid af stor magt. Vi håber du nyder disse søde skorpion tatovering designs.

Pin It